Vi kan skaffe alt!

Flisehuset Haderslev er din kontaktvirksomhed. hvis du mangler klinker

Få Danmarks bedste tilbud på Italienske fliser.

Vi skaffer alt.

Søger du Klinker – Fliser – mosaik – gulvfliser – Køkken fliser – badeværelses fliser – Italienske fliser – Sorte fliser – Røde fliser – Små fliser eller store fliser
Så er du kommet til det rigtige fliseunivers.

Vi har selv forhandling af over 100 flise fabrikker der producerer fliser – Klinker og mosaik om de skal bruges som badeværelses – Køkkenfliser – Gulvfliser eller vægfliser skal vi nok rådgive om.

Sichenia, Ardes

ASCOT Gentle Stone Copertine

Vi tilbyder import

Finder du ikke hvad du skal bruge hos de 100 flisefabrikker vi selv har forhandlingen af kan vi også tilbyde paraelelimport fra stort set alle andre fabrikker i italien der er ca 500 Italienske flise fabrikker men vi har også fliser fra resten af verden de fleste som parallelimport.

Vi har parallelimport på fliser mosaik – gulvklinker – køkkenfliser – badværelse fliser fordi vi har erfaring for at nogle af vore kolllegaer tager alt for høje priser for den samme vare.

Prisen skal afspejle kvaliteten

Vi mener prisen skal afspejle kvaliteten og ikke bare en dille.
Hos os får du kvalitet for hver krone du betaler og du får alle fliser til den rigtig pris
Vi her en god pris på fragten pga. store indkøb vi har en lille avance pga. lave omkostninger vi har den rigtige pris fordi vi ikke er grådige.

Paralelimport er sundt for samfundet og holder priserne på et normalt niveau.

Om du køber fliserne i Italien – Frankrig – Ungarn eller Tyskland så skal prisen være den samme da alle lande er i E.U
Ser du en flise et andet sted har vi brug for fabrikkens navn – serie navn farve og størrelse, så finder vi den rigtige pris.

Sichenia Pave wall Ardes Rivestimento

Få et uforpligtende tilbud

Finder du køkkenfliser – fliser bad – mosaik Italienske fliser – Italienske klinker – mosaik fliser eller gulvfliser og sender info til os på vor mail vil du altid være sikker på at få et fair tilbud.
Så du kan sove roligt om natten og være sikker på du ikke har betalt for meget.

Vi tager den lige en gang til
Fliser – klinker -mosaik fliser –  – klinker-, fliser badeværelse – fliser i badeværelse – badeværelse fliser – fliser bad – gulv fliser – køkken fliser – Italienske fliser – Italienske klinker.

Send en forespørgsel til flisehuset vi søger for den helt rigtigt pris om det er fabrikker vi selv har forhandlingen af eller en parallelimport fra nogen af vores partnere så finder vi den…