Åbningstider : Man til Fre.: 09 -17, Lør.: 09 -12
Få DKs bedste tilbud på Italienske fliser
Klik her

Nye Gulvfliser?

Gulvfliser fra bl.a. Cerim, Powergres og Marazzi
Mangler I nye gulvfliser, så se vores store sortiment
Find jeres nye gulvfliser i vores mere end 500m2 store showroom i Haderslev! Vi er kendte for vores ekstremt store sortiment af Gulvfliser…

Gulvfliser fra hele verden


Vi samarbejder og importerer gulvfliser fra over 400 fabrikker i hele Verden. Vi har derfor altid det sidste nye inden for gulvfliser.

Sichenia, Rondine og Arpa er en naturlig del af vores sortiment når det kommer til gulvfliser. Vi tilbyder altid markedets bedste priser på Italienske gulvfliser, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på fliser til jeres gulv. Via vores samabejde med over 100 Italienske flisefabrikker kan vi i løbet af højest et par dage vende tilbage med en pris til dig, som andre ikke kan matche.

Find inspiration til dit valg af gulvfliser!Kender du f.eks. de elegante og holdbare fliser fra Sichenia, Rondine eller Arpa? Vores over 500m2 store fliseudstilling er det perfekte sted at finde inspiration til dit valg af fliser til jeres gulv. Fliserne leverer vi til hele Danmark.

Er du på udkig efter en speciel gulvflise, og har haft vanskeligt ved at finde den andre steder?–

Hos Flisehuset har vi et kæmpe udvalg af gulvfliser, men hvis vi ikke har den særlige gulvflise du er på udkig efter – Så skaffer vi den, hvis det er muligt.

Specialist
Vores fagområder

Top