Åbningstider : Man til Fre.: 09 -17, Lør.: 09 -12
Få DKs bedste tilbud på Italienske fliser
Klik her

Køkkenfliser fra Italien, Spanien, Tyrkiet mv..

Køkkenfliser fra bl.a. Ariostea, Atlas Concorde og Casa Dolce Casa, marte
Er I på udkig efter billige fliser til jeres køkken

Vi har et kæmpe udvalg af køkkenfliser fra hele verden. Vi samarbejder med over 400 forskellige flise producenter, og har derfor altid et kæmpe udvalg af køkkenfliser. Uanset om du er til fliser eller klinker, gule, hvide eller grønne, så kan vi skaffe dem.,hvis det er muligt Og sandsynligvis kan vi finde dem til en bedre pris end andre. Vi har fliser og klinker fra Spanien, Portugal, Frankrig, Tyskland, Polen, England, USA, Australien mv….

Hvad passer til vores Køkken?


Vores fliseeksperter er altid parate til at rådgive og vejlede om hvilke køkkenfliser der passer til jeres nye køkken. Vi rådgiver og vejleder også gerne om materialer til opsætning og vedligeholdelse af køkkenfliser.

Italienske køkkenfliser er vores specialitet.
Få markedets laveste pris på Italienske køkkenfliser. Vi har et tæt samarbejde med flere end 100 Italienske flisefabrikker.

Find din nye køkkenflise i vores 500 m2 store showroom

I vores showroom kan du finde inspiration til dit nye køkken. Vores showroom ligger iMastrup lige uden for  Haderslev.

På udkig efter en særlig køkkenflise?

Hos Flisehuset har vi et kæmpe udvalg af køkkenfliser. Hvis vi ikke har netop den køkkenflise du leder efter – Så skaffer vi den!, hvis det er muligt  Har du fundet flisen et andet sted, så kom forbi os med fabrikkens navn, samt serie navn, farve og størrelse. Vi kan så kontakte vores enorme netværk og skaffe flisen til den bedste pris.
Har du spørgsmål vedrørende køkkenfliser, er du velkommen til at komme forbi vores showroom, hvor du kan tale med eksperterne. Vi sidder også klar til at hjælpe dig ved telefonen, så ring endelig til os på 74 57 67 41. Du er også velkommen til at sende flisehuset@mail.dk, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Specialist
Vores fagområder

Top