Tilbud på klinker

Fliser og klinker på tilbud hos Flisehuset!

Få Danmarks bedste tilbud på Italienske fliser.

Vi har tilbud på fliser og klinker – bl.a. gulvklinker og fliser til badeværelset

Flisehuset kan sende de bedste tilbud på både fliser og klinker. Vi samarbejder med klinke- og flisefabrikanter verden over, og kan til hver en tid tilbyde jer gode tilbud på fliser og klinker.

I øjeblikket har vi ekstra gode tilbud på blandt andet gulvklinker og fliser til badeværelset og køkkenet.

Drømmer I om et mere landligt køkken med klinker eller fliser  , Eller ønsker I klinker i badeværelset eller i entreen? Uanset hvilke fliser I savner, så kan vi skaffe jer et godt tilbud på det.

Kontakt os gerne hvis I er i tvivl, vi har rådgivet om klinker og fliser i mere end 30 år, så vi kender alt til materialevalg og opsætning.

I er altid velkomne til at ringe på 74 57 67 41 for et uforpligtende tilbud på fliser og klinker.

Tilbud på fliser og klinker fra hele Italien

Vi har specialiseret os i italienske fliser og klinker, hvor vi har opbygget et frugtbart samarbejede gennem mere end 30 år.

Via vores rejser til Italien, og via vores agenter der arbejder i området, kommer der hele tiden nye fabrikanter til vores kendskab, og er de dygtige, og kan levere kvalitet til en god pris – ja så indleder vi gerne et samarbejde med dem.

Indtil videre har vi indgået samarbejde med mere end 100 italienske klinke- og flisefabrikanter.

Med det store markedsnetværk er vi i stand til at give jer unikke tilbud på både fliser og klinker fra Italien.

Selvom hjertet ligger i Italien, har vi udbygget kendskabet til fliser og klinker i resten af verden, og i øjeblikket samarbejder vi med 400 andre fabrikanter verden over.

Kontakt os

Har I besluttet jer  – Ring til os og lad os tage en snak om hvilke klinker, der passer bedst til at opfylde jeres drømme.

I kan ringe allerede i dag på telefon 74 57 67 41. Du kan også sende os en mail til info@flisehuset.dk  og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt….