Italienske fliser fra Serenissima

Keramiske fliser og klinker til badeværelse, gulv og væg

Få Danmarks bedste tilbud på Italienske fliser.

Elegante fliser og klinker fra italienske Serenissima

Fliser af høj kvalitet til både bad, køkken og andre indendørs formål

Hos den italienske fliseproducent Serenissima er begreber som ’tidløst design’ og ’funktionel elegance’ grundlæggende i produktionen. Siden 1968 har de lavet smukke keramiske fliser til både badeværelse, køkken og en bred vifte af andre formål. Og det er netop en af de vigtigste ting for den italienske flisefabrik – at deres produkter kan anvendes overalt og til alt.

Med fliser fra Serenissima får du kvalitetsfliser, som kan anvendes alle steder, da producenten gennem konstant forskning og mange års erfaring kan lave fliser med uovertruffen slidstyrke og resistens, uden at gå på kompromis med smukt, elegant og originalt design.

Høj kvalitet til lav pris – fast import af fliser og klinker fra Serenissima

Her på siden ser du et udpluk af de italienske væg- og gulvfliser vi importerer fra Serenissima, som vi sælger til langt under markedsprisen. Det kan vi gøre, da vi importerer fliserne direkte fra producenten uden fordyrende mellemled.

Vi har i mange år samarbejdet med stort set alle italienske fliseproducenter. Den indsigt og lærdom vi har fået derigennem betyder, at vi kan få en bedre pris på importen og derfor sælge flere fliser til lavere pris – og give vores herlige kunder i Haderslev og resten af Danmark del i den besparelse.

Og finder du ikke den flise, du søger, så kontakt os. Vi kan skaffe alt fra Serenissima – også til en god pris!

Flisehuset er din forhandler af italienske fliser og klinker i Haderslev og resten af Danmark

Er du nysgerrig efter at se flere eksempler og høre mere om fliser fra Serenissima, er du velkommen til at komme forbi vores store showroom. Her står vores altid til rådighed og brænder for at hjælpe dig med både dine spørgsmål og give nye ideer til dit projekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på info@flisehuset.dk. Her kan du vedhæfte eventuelle billeder og beskrivelser af den flise, du leder efter. Vi vil så sende dig et svar eller en pris hurtigst muligt.