Nye Gulvfliser

Gulvfliser fra bl.a. Cerim, Powergres og Marazzi

Få Danmarks bedste tilbud på Italienske fliser.

Mangler I nye gulvfliser, så se vores store sortiment

Find jeres nye gulvfliser i vores mere end 500m2 store showroom i Haderslev! Vi er kendte for vores ekstremt store sortiment af Gulvfliser…

Vi samarbejder og importerer gulvfliser fra over 100 fabrikker i hele Italien. Vi har derfor altid det sidste nye inden for gulvfliser.

Arpa tumbled cotto

Kronos Ceramiche - Wood side

Vores sortiment

Sichenia, Rondine og Arpa er en naturlig del af vores sortiment når det kommer til gulvfliser. Vi tilbyder altid markedets bedste priser på Italienske gulvfliser, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på fliser til jeres gulv. Via vores samabejde med over 100 Italienske flisefabrikker kan vi i løbet af højest et par dage vende tilbage med en pris til dig, som andre ikke kan matche.

Vi skaffer det som vi ikke har!

Find inspiration til dit valg af gulvfliser!Kender du f.eks. de elegante og holdbare fliser fra Sichenia, Rondine eller Arpa? Vores over 500m2 store fliseudstilling er det perfekte sted at finde inspiration til dit valg af fliser til jeres gulv. Fliserne leverer vi til hele Danmark.

Er du på udkig efter en speciel gulvflise, og har haft vanskeligt ved at finde den andre steder?

Hos Flisehuset har vi et kæmpe udvalg af gulvfliser, men hvis vi ikke har den særlige gulvflise du er på udkig efter – Så skaffer vi den, hvis det er muligt.

Sichenia Pave wall Ardes Rivestimento