Italienske fliser til gulvet fra Novabell

Keramiske fliser og klinker til badeværelse, gulv og væg

Få Danmarks bedste tilbud på Italienske fliser.

Robuste og smukke fliser og klinker fra Novabell

Fliser af høj kvalitet til både bad, køkken og andre indendørs formål

Italienske fliser er noget vi går op i hos Flisehuset i Haderslev. Vi importerer fliser og klinker fra hele verden, men vi har en særlig kærlighed til de italienske fliser og klinker fra vores faste eksportører, såsom den italienske fliseproducent Novabell, som vi sælger til alle vores kunder i Haderslev og resten af Sønderjylland.

Novabell fliser er kendetegnet ved både den høje kvalitet, det stilrene look og solid levedygtighed. Fliser fra Novabell er en perfekt investering til både badeværelse og køkken.

Novabells keramiske fliser er:

  • Ekstremt slidstærke
  • Resistente mod ild og ridser
  • Lavet uden plastik og andre stoffer, som kan være giftige ved brand eller skade
  • Er højt resistente mod bakterier, skimmel og svamp

Vi har prisgaranti på alle fliser og klinker fra Novabells serier Open, Extra, Lounge, Lounge Decor, Thermae, Touché, Brickup, Artwood, Allblack, Aspen, Oxy, Forge, Norgestone, Imperial, Imperial Venice, Eiche, Overland, Paris, Kingstone, My Space, Materia, Sovereign, Time Design, Walking Extra.

Høj kvalitet til lav pris – fast import af fliser og klinker fra Novabell

Her på siden ser du et udpluk af de italienske væg- og gulvfliser vi importerer fra Novabell, som vi sælger til langt under markedsprisen. Det kan vi gøre, da vi importerer fliserne direkte fra producenten uden fordyrende mellemled.

Vi har i mange år samarbejdet med stort set alle italienske fliseproducenter. Den indsigt og lærdom vi har fået derigennem betyder, at vi kan få en bedre pris på importen og derfor sælge flere fliser til lavere pris – og give vores herlige kunder i Haderslev og resten af Sønderjylland del i den besparelse.

Og finder du ikke den flise, du søger, så kontakt os. Vi kan skaffe alt fra Novabell – også til en god pris!

Novabell leverer miljøvenlige fliser med lang levetid

Udover uovertruffen kvalitet fokuserer Novabell også på at lave fliser på både miljøvenlig og bæredygtig vis. For at have den mindst mulige miljøpåvirkning anvender de derfor minimum 40% genanvendelige materialer i deres fliseproduktion. Samtidig er de færdige fliser også fuldt genanvendelige efter brug, da de ikke indeholder plastik, men er lavet af ét samlet homogent materiale, som er hurtigere et genanvende.

Flisehuset er din forhandler af italienske fliser og klinker i Haderslev og resten af Danmark

Er du nysgerrig efter at se flere eksempler og høre mere om fliser fra Novabell, er du velkommen til at komme forbi vores store showroom. Her står vores altid til rådighed og brænder for at hjælpe dig med både dine spørgsmål og give nye ideer til dit projekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på info@flisehuset.dk. Her kan du vedhæfte eventuelle billeder og beskrivelser af den flise, du leder efter. Vi vil så sende dig et svar eller en pris hurtigst muligt.