Italienske fliser fra Mirage

Keramiske fliser og klinker til køkken, badeværelse, gulv og væg

Få Danmarks bedste tilbud på italienske fliser fra Mirage

Smukke italienske fliser fra Mirage

Fliser af høj kvalitet til både bad, køkken og andre indendørs formål

Keramiske fliser fra Mirage er utrolig velegnede til både bad, køkken og områder med udendørs adgang, da deres fliser både er hårdføre og meget resistente overfor fugt. Det skyldes den unikke komposition af ’porcelain stoneware’, som er det materiale, fliserne produceres i.

Fliserne laves af rene materialer, såsom kaolin, ler og feltspat, og presses sammen med højt tryk, hvorefter de fyres ved over 1250 grader. Resultatet er et hårdført materiale med meget lav porøsitet, hvilket derfor giver en flise der næsten ikke absorberer vand, og så er de nemme at holde rene og pæne med minimal vedligeholdelse.

Fliserne er også modstandsdygtige overfor en lang række af andre eksterne elementer, såsom snavs, syre og frost, samtidig med at de er non-slip og ridse- og brandresistente.

Høj kvalitet til lav pris – fast import af fliser og klinker fra Mirage

Her på siden ser du et udpluk af de italienske væg- og gulvfliser vi importerer fra Mirage, som vi sælger til langt under markedsprisen. Det kan vi gøre, da vi importerer fliserne direkte fra producenten uden fordyrende mellemled.

Vi har i mange år samarbejdet med stort set alle italienske fliseproducenter. Den indsigt og lærdom vi har fået derigennem betyder, at vi kan få en bedre pris på importen og derfor sælge flere fliser til lavere pris – og give vores herlige kunder i Haderslev og resten af Sønderjylland del i den besparelse.

Og finder du ikke den flise, du søger, så kontakt os. Vi kan skaffe alt fra Mirage – også til en god pris!

Flisehuset er din forhandler af italienske fliser og klinker i Haderslev og resten af Danmark

Er du nysgerrig efter at se flere eksempler og høre mere om fliser fra Mirage, er du velkommen til at komme forbi vores store showroom. Her står vores altid til rådighed og brænder for at hjælpe dig med både dine spørgsmål og give nye ideer til dit projekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på info@flisehuset.dk. Her kan du vedhæfte eventuelle billeder og beskrivelser af den flise, du leder efter. Vi vil så sende dig et svar eller en pris hurtigst muligt.