Italienske fliser fra Emilceramica

Keramiske fliser og klinker til køkken, badeværelse, gulv og væg

Få Danmarks bedste tilbud på italienske fliser fra Emilceramica.

Emilceramica er garant for fliser af høj kvalitet og italiensk håndværk

Fliser af høj kvalitet til både bad, køkken og andre indendørs formål

Keramiske fliser fra Emilceramica er en blanding af innovation og tradition. Den italienske fliseproducent balancerer perfekt mellem innovativ æstetik og slidstærkt håndværk, med fokus på holdbarhed og smukke unikke designs. Farve- og materialevalget til Emilceramicas keramiske fliser angiver altid en tidløs stil – en italiensk elegance – blandet med moderne designelementer.

Så hvis du vil have indendørs- eller udendørsfliser, som hverken går på kompromis med robusthed eller æstetik, så skal du vælge fliser fra Emilceramica, som i mere end 50 år har leveret smukke løsninger til kvalitetsbevidste forbrugere – ligesom vi også gør hos Flisehuset her i Haderslev.

Høj kvalitet til lav pris – fast import af fliser og klinker fra Emilceramica

Her på siden ser du et udpluk af de italienske væg- og gulvfliser vi importerer fra Emilceramica, som vi sælger til langt under markedsprisen. Det kan vi gøre, da vi importerer fliserne direkte fra producenten uden fordyrende mellemled.

Vi har i mange år samarbejdet med stort set alle italienske fliseproducenter. Den indsigt og lærdom vi har fået derigennem betyder, at vi kan få en bedre pris på importen og derfor sælge flere fliser til lavere pris – og give vores herlige kunder i Haderslev og resten af Danmark del i den besparelse.

Og finder du ikke den flise, du søger, så kontakt os. Vi kan skaffe alt fra Emilceramica – også til en god pris!

Flisehuset er din forhandler af italienske fliser og klinker i Haderslev og resten af Danmark

Er du nysgerrig efter at se flere eksempler og høre mere om fliser fra Emilceramica, er du velkommen til at komme forbi vores store showroom. Her står vores altid til rådighed og brænder for at hjælpe dig med både dine spørgsmål og give nye ideer til dit projekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på info@flisehuset.dk. Her kan du vedhæfte eventuelle billeder og beskrivelser af den flise, du leder efter. Vi vil så sende dig et svar eller en pris hurtigst muligt.