Italienske fliser fra Cercom

Keramiske fliser og klinker til køkken, badeværelse, gulv og væg

Få Danmarks bedste tilbud på italienske fliser fra Cercom.

Italienske keramiske fliser fra Cercom

Fliser af høj kvalitet til både bad, køkken og andre indendørs formål

Med fliser fra Cercom får du kvalitetsfliser i særklasse. Med en blanding af høj funktionalitet og moderne design er Cercom derfor et oplagt valg til dit næste fliseprojekt.

Skal du lave nyt badeværelse eller køkken er keramiske fliser som disse en løsning, der vil gøre livet nemmere og rengøringen hurtigere for dig. Keramiske gulvfliser er det hygiejniske og holdbare valg, da de ikke ophober støv og snavs som tæpper og ridses så nemt som trægulv. Et gulv af keramiske fliser fra en kvalitetsproducent som Cercom kan i modsætning til disse traditionelle løsninger holdes rent og hygiejnisk ved pleje med almindelige rengøringsmidler og uden øvrig vedligeholdelse. Og det kan holde længe.

Høj kvalitet til lav pris – fast import af fliser og klinker fra Cercom

Her på siden ser du et udpluk af de italienske væg- og gulvfliser vi importerer fra Cercom, som vi sælger til langt under markedsprisen. Det kan vi gøre, da vi importerer fliserne direkte fra producenten uden fordyrende mellemled.

Vi har i mange år samarbejdet med stort set alle italienske fliseproducenter. Den indsigt og lærdom vi har fået derigennem betyder, at vi kan få en bedre pris på importen og derfor sælge flere fliser til lavere pris – og give vores herlige kunder i Haderslev og resten af Danmark del i den besparelse.

Og finder du ikke den flise, du søger, så kontakt os. Vi kan skaffe alt fra Cercom – også til en god pris!

Flisehuset er din forhandler af italienske fliser og klinker i Haderslev og resten af Danmark

Er du nysgerrig efter at se flere eksempler og høre mere om fliser fra Cercom, er du velkommen til at komme forbi vores store showroom. Her står vores altid til rådighed og brænder for at hjælpe dig med både dine spørgsmål og give nye ideer til dit projekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på info@flisehuset.dk. Her kan du vedhæfte eventuelle billeder og beskrivelser af den flise, du leder efter. Vi vil så sende dig et svar eller en pris hurtigst muligt.