Kvalitetsfliser fra italienske Atlas Concorde

Keramiske fliser og klinker til badeværelse, gulv og væg

Få Danmarks bedste tilbud på Atlas Concorde

Elegante fliser og klinker fra italienske Atlas Concorde

Fliser af høj kvalitet til både bad, køkken og andre indendørs formål

Atlas Concorde er din garanti for, at fliserne er det ypperste indenfor design af keramiske fliser. Den italienske fliseproducent er anerkendt indenfor internationalt design og arkitektur på grund af kombinationen af ekstrem slidstyrke & funktionalitet og et moderne & indbydende design i deres fliser.

Derfor er fliserne fra Atlas Concorde også de senere år blevet meget populære her i Danmark, da flisernes eksklusive design og høje kvalitet matcher de store krav, som vores kvalitetsbevidste kunder i Haderslev og resten af Sønderjylland har til badeværelsesfliser. Hos Flisehuset i Haderslev behøver kvalitet og eksklusivitet nemlig ikke koste en formue.

Høj kvalitet til lav pris – fast import af fliser og klinker fra Atlas Concorde

Her på siden ser du et udpluk af de italienske væg- og gulvfliser vi importerer fra Atlas Concorde, som vi sælger til langt under markedsprisen. Det kan vi gøre, da vi importerer fliserne direkte fra producenten uden fordyrende mellemled.

Vi har i mange år samarbejdet med stort set alle italienske fliseproducenter. Den indsigt og lærdom vi har fået derigennem betyder, at vi kan få en bedre pris på importen og derfor sælge flere fliser til lavere pris – og give vores herlige kunder i Haderslev og resten af Danmark del i den besparelse.

Og finder du ikke den flise, du søger, så kontakt os. Vi kan skaffe alt fra Atlas Concorde – også til en god pris!

Flisehuset er din forhandler af italienske fliser og klinker i Haderslev og resten af Danmark

Er du nysgerrig efter at se flere eksempler og høre mere om fliser fra Atlas Concorde, er du velkommen til at komme forbi vores store showroom. Her står vores altid til rådighed og brænder for at hjælpe dig med både dine spørgsmål og give nye ideer til dit projekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på info@flisehuset.dk. Her kan du vedhæfte eventuelle billeder og beskrivelser af den flise, du leder efter. Vi vil så sende dig et svar eller en pris hurtigst muligt.