Åbningstider : Man til Fre.: 09 -17, Lør.: 09 -12
Få DKs bedste tilbud på Italienske fliser
Klik her

Nye Fliser til jeres Bad?

Fliser og klinker til badeværelset

Gode og billige fliser og klinker til alle typer badeværelser

I hvilken stil ønsker I jeres badeværelse? Der er flere måder at komme frem til det udtryk man ønsker at signalere, men en af de mest effektive måder er med fliser og klinker. Har I f.eks. overvejet hvilken forskel det gør om man benytter store kvadratiske sten eller meget små eller hvilken forskel der er på dybrøde fliser og azurblå? Det kan være vanskeligt at forestille sig alle mulige forskellige kombinationsmuligheder, men det er der heldigvis råd for. Mange af vores tilfredse kunder har været en tur forbi vores store udstilling i Haderslev, hvor de er blevet inspireret til at finde de perfekte fliser og klinker, til lige præcis deres badeværelse. Flere af kunderne er desuden endt med at vælge andre fliser end de havde forventet efter at have set vores store udvalg.

Vi anbefaler derfor at I kommer forbi, så I kan finde jeres nye fliser og klinker til badeværelset. Hvis I ønsker en flise vi ikke har på lager, så skaffer vi den!
Vi er berømte for vores lave priser og vores ekstremt brede udvalg af fliser og klinker til bad og badeværelse. Priserne kan vi holde i bund, da vi køber stort ind hos vores samarbejdspartnere, og derfor får fragten til en rigtig god pris….

Fliser til badeværelset fra hele kloden


Vores import og samarbejde med mere end 400 fabrikker i hele verden sikrer, at vi altid har det sidste nye inden for fliser til bad og badeværelser.

Italienske fliser til bad
Få markedets bedste pris på Italienske fliser til badet. Vi samarbejder med over 100 Italienske flisefabrikker. Vi leverer fliser til bad og badeværelser i hele Danmark.

Find inspiration til flisevalg til badeværelset

I vores over 500 m2 store fliseudstilling kan du finde inspiration til valg af fliser til dit nye bad.

Er du på udkig efter en særlig flise til dit bad?
Hos Flisehuset har vi et kæmpe udvalg af fliser til køkkener, men hvis vi ikke har den særlige flise du er på udkig efter – Så skaffer vi den

Specialist
Vores fagområder

Top