Åbningstider : Man til Fre.: 09 -17, Lør.: 09 -12
Få DKs bedste tilbud på Italienske fliser
Klik her

fliser Køkken og Bad

 fliser til badeværelse og køkken!

Drømmer I om  smukke fliser og klinker til badeværelse og køkken, så finder I dem her.

Fliser er ikke bare fliser. Vi ønsker nok alle at udstyre vores badeværelse og køkken med flotte fliser i høj kvalitet. Prisen har dog været en forhindring for nogle, men det bør være slut nu. Er I ved at renovere badeværelset, eller drømmer I om smukke gulvfliser i køkkenet, så har I nu mulighed for at få god kvalitet for få penge. Flisehuset v/Haderslev Keramik har fået mange kunder fra hele landet netop på grund af vores evne til at finde billige fliser.
Hvis det var meget nemt at finde billige kvalitetsfliser, så ville man selvfølgelig kunne finde dem hos alle forhandlere, men det kan man ikke. Vi har solgt fliser i mere end 30 år, og har på den måde opbygget gode kontakter med flisefabrikanter i hele verden, og kan derfor levere netop de fliser, I ønsker jer – og til markedets bedste priser.

Vi ved vores priser er gode, og sender derfor gerne et uforpligtende tilbud afsted til jer. Årsagen til vi anskaffe billige fliser til badeværelse og køkken hænger sammen med, at vi køber stort ind, og derfor får fliser og klinker leveret til meget lave fragtrater. Ring til os på telefon 74 57 67 41 allerede i dag. Vi kan så tage en snak om hvad I har brug for – vi er vant til at rådgive om både mængde, farver og materialevalg, så hold jer ikke tilbage for at kontakte os. Vil I hellere skrive så send en mail til flisehuset@mail.dk og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Specialister i italienske fliser

Der er ikke tvivl om at det er de italienske fliser vi kender bedst. Vi har adskillige gange været rundt i Italien og tale med forhandlerne, så vi ved hvilken kvalitet de kan levere – og vi ved hvem, der er til at lave gode forretninger med – Vi har så besluttet at handle med de bedste af dem vi har besøgt.

 fliser fra hele verden
Selv om vi er specialiserede i italienske fliser, kan vi også skaffe jer  fliser fra andre steder i verden. Uanset om I ønsker spanske fliser eller australske klinker, står vi parat med rådgivning og uforpligtende tilbud på  fliser. Vi er kendt for at skaffe fliser når andre har givet op, så mangler I en særlig type, irgrøn kobber,                    City Antracit eller andre  , så ring eller skriv til os….

 

Specialist
Vores fagområder

Top