banner Banner Banner

Home >> Tilbud på klinker
Tilbud på klinker

Fliser og klinker på tilbud hos Flisehuset!

Vi har tilbud på fliser og klinker - bl.a. gulvklinker og fliser til badeværelset 

Flisehuset kan sende de bedste tilbud på både fliser og klinker. Vi samarbejder med klinke- og flisefabrikanter verden over, og kan til hver en tid tilbyde jer gode tilbud på fliser og klinker. I øjeblikket har vi ekstra gode tilbud på blandt andet gulvklinker og fliser til badeværelset og køkkenet.

Drømmer I om et mere landligt køkken med klinker eller fliser fra Australien? Eller ønsker I klinker i badeværelset eller i entreen? Uanset hvilke fliser I savner, så kan vi skaffe jer et godt tilbud på det. Kontakt os gerne hvis I er i tvivl, vi har rådgivet om klinker og fliser i mere end 30 år, så vi kender alt til materialevalg og opsætning.

I er altid velkomne til at ringe på 74 57 67 41 for et uforpligtende tilbud på fliser og klinker.

Tilbud på fliser og klinker fra hele verden

Vi har specialiseret os i italienske fliser og klinker, hvor vi har opbygget et frugtbart samarbejede gennem mere end 30 år. Via vores rejser til Italien, og via vores agenter der arbejder i området, kommer der hele tiden nye fabrikanter til vores kendskab, og er de dygtige, og kan levere kvalitet til en god pris - ja så indleder vi gerne et samarbejde med dem. Indtil videre har vi indgået samarbejde med mere end 100 italienske klinke- og flisefabrikanter.
Med det store markedsnetværk er vi i stand til at give jer unikke tilbud på både fliser og klinker fra Italien.
Selvom hjertet ligger i Italien, har vi udbygget kendskabet til fliser og klinker i resten af verden, og i øjeblikket samarbejder vi med 400 andre fabrikanter verden over.

Har I besluttet jer for spanske eller australske klinker? – Ring til os og lad os tage en snak om hvilke klinker, der passer bedst til at opfylde jeres drømme. I kan ringe allerede i dag på telefon 74 57 67 41. Du kan også sende os en mail til 
flisehuset@mail.dk og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Kontakt os
Telefon*
M2*
Flisestørrelse*
Email*
Flisenavn*
Flisefabrik*
Post nr.*
 

Flisehuset Haderslev aps - Pamhulevej 76 - 6100 Haderslev - Tlf.: 74 57 67 41 - Email: flisehuset@mail.dk Cvr. nr.: 37085790