banner Banner Banner

Home >> Skifer - en fantastisk natursten
Skifer - en fantastisk natursten

Skifer fliser udendørs og indendørs natursten

Kig forbi og se vores store udvalg af skifer fliser til udendørs og indendørs anvendelse

Valg af de rigtige fliser til den udendørs terrasse eller til køkkengulvet, er ikke altid en nem opgave. Et muligt valg kan være skifer, der er en smuk variant af natursten, som kan bruges både inde og ude.

Skifer findes i sort, grå, grågrøn, grøn og i flammede farver. Skifer kræver næsten ingen vedligeholdelse og er ekstremt slidstærk. Skifer er derfor et rigtigt godt valg til både køkkener og badeværelser.
Bliv inspireret i vores 500m2 store udstilling
Kom forbi vores 500m2 store udstilling i Haderslev og bliv inspireret. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter en specifik skiferflise. Dem vi ikke har, skaffer vi!

Vores specialister i natursten rådgiver gerne om valg af skiferfliser.
Slebet, savet eller kløvet?
Skifers overflade kan enten være slebet, savet eller kløvet. Kom forbi vores udstilling i Haderslev og find den overflade, der passer til dit nye gulv, badeværelse eller køkken!

Vi har skifer fra hele verden, og har gennem de seneste 30 år haft mange tilfredse kunder der har valgt skifer til deres hjem eller til virksomheden! Skulle det ske, at vi ikke lige har den flise I ønsker, kan vi sikkert skaffe den hjem - Vi leverer til hele Danmark, og kommer også gerne med jeres natursten. 

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så ring til os på 7457 6741 eller send en mail til flisehuset@mail.dk 
Otta Otta
Otta
Farve: mørkegræ nuancer m/ sorte nister Type: kvartsitskifer Overflade: slebet, kløvet samt kløvet og stælbørstet Anvendelse: kan bruges bæde inde og ude til bordplader, gulvbelågning, trapper, havefliser, murafdåkning, etc.
Portugisisk skifer Portugisisk skifer
Portugisisk skifer
Farve: ensfarvet mørk grå Type: olieskifer Overflade: kløvet, slebet og savet Anvendelse: udendørs til sålbænke æ anbefales ikke til trappebelægning, murafdækning eller fliser udendørs, da den kan få frostsprængninger. Indenfor kan den bruges til gulvbelægning, trapper, etc.
Silver Grey Silver Grey
Silver Grey
Farve: mørke og lyse grÅ nuancer Type: kvartsitskifer Overflade: slebet og kløvet Anvendelse: fÅs kun som fliser æ kan bruges bÅde inde og ude
Sumie skifer Sumie skifer
Sumie skifer
Farve: grÅog brun med gyldne nuancer Type: lerskifer Overflade: klØvet Anvendelse: fÅs kun som fliser Æ anbefales kun til indendØrs brug.

Kontakt os
Telefon*
M2*
Flisestørrelse*
Email*
Flisenavn*
Flisefabrik*
Post nr.*
 

Flisehuset Haderslev aps - Pamhulevej 76 - 6100 Haderslev - Tlf.: 74 57 67 41 - Email: flisehuset@mail.dk Cvr. nr.: 37085790