banner Banner Banner

Home >> Granit klinker
Granit klinker
Leder I efter granit klinker af høj kvalitet? Flisehuset er specialiserede forhandlere af fliser og klinker og rådgiver om materialevalg og metoder til opsætning. Vi sælger blandt andet granit klinker af høj kvalitet til markedets bedste priser.

Ring på telefon 74 57 67 41 og få et uforpligtende tilbud på granit klinker
Granit klinker – perfekte til køkken og bad
Granit er et utroligt stærkt materiale, og granitfliser er derfor svære at ridse. Af samme årsag er granit klinker yderst anvendelige til køkkenet og badeværelset. Begge rum bruges meget af hele familien, og klinkerne skal kunne holde til lidt af hvert – det kan granit klinker!
Granit klinker fra hele verden
Vi samarbejder med mere end 400 fabrikanter af granit klinker, og kan derfor altid tilbyde dig netop de granit klinker, du går og drømmer om. Vi er især specialiserede i granit klinker fra Italien.

Leder du efter granit klinker fra Italien, Spanien eller Australien? Ring til os på telefon 74 57 67 41 – så finder vi de helt rigtige granit klinker til dig.

Kontakt os
Telefon*
M2*
Flisestørrelse*
Email*
Flisenavn*
Flisefabrik*
Post nr.*
 

Flisehuset Haderslev aps - Pamhulevej 76 - 6100 Haderslev - Tlf.: 74 57 67 41 - Email: flisehuset@mail.dk Cvr. nr.: 37085790